Top

Muffin's Halo - Angel Wings

  • Muffin's Halo - Angel Wings


Muffin's Halo Angel Wings


Muffin's Halo White Angel Wings is een 3-delig must-have apparaat dat blinde honden helpt om snel vertrouwd te worden met bestaande of nieuwe omgevingen. De Halo is als een bundel die is gewikkeld rond de hals en de romp van de hond. De vleugel hecht aan de hals van het harnas. De halo is aan de vleugel bevestigd en wanneer geplaatst op de hals van het harnas, komt de halo net boven de ooghoogte en fungeert als een buffer om een ••blinde hond hoofd, neus, gezicht en schouders te beschermen tegen stoten tegen harde oppervlakken!

Direct meer zelfvertrouwen

Wanneer de Halo tegen harde oppervlakken botst, stuurt het een signaal naar de hond om te waarschuwen dat er een object is. De hond vangt dit zeer snel op en het is echt geweldig om hun zelfvertrouwen direct te zien stijgen. Het dragen van de gordel is comfortabel en maakt de hond gelijk minder angstig. 

Hoogste kwaliteit materialen

Materiaal: Licht van gewicht en comfortabel, gemaakt van polyester / katoen en een stijlvolle, gemakkelijk bevestiging met verstelbare klittenband. Muffin's Halo White Angel Wings is er voor gemaakt om normale dagelijkse activiteiten van een blinde hond niet in de weg te staan. Ze kunnen eten, drinken, slapen en spelen met de Halo op!