Top

Soggy DoggyIedere hondeneigenaar kent het wel, de regen komt met bakken uit de hemel, maar de hond bedelt om uit te gaan. U ziet het al voor u, modder en vuil in huis en vervelende pootafdrukken op uw schone vloer. Geen deurmat of handdoek is er tegen bestemd, maar de Soggy Doggy wel!
  • Geen modder en vuil in huis
  • Geen modderpoten op de vloer
  • Geen gedoe met handdoeken

Het geheim

Elk van de "noodles" in de Soggy Doggy Doormat en Shammy worden gemaakt van miljoenen geweven, ultrafijne draden. Dit maakt dat het oppervlak van de Soggy Doggy Doormat en Shammy veel groter zijn dan doet vermoeden. Het uitgestrekte oppervlak is het geheim van een enorm absorberend, sneldrogend vermogen.

De microfiber chenille mix zorgt ervoor dat de Soggy Doggy Doormats en de Super Shammy's het water en vuil opnemen als een spons. De deurmatten absorberen vijf keer meer water, dan gewone katoenen deurmatten. De Super Shammy's kunnen zeven keer het eigen gewicht dragen in water. Het materiaal doet zijn werk goed en kan meteen in de wasmachine en de droger. De toevoeging van de Chenille zorgt voor een fluweelzachte ervaring voor de poten en buik van de hond.