Top

Nieuw & Actueel


ANIDO 2020

 

Tjidens de eerste dag van de Anido in Kortrijk konden bezoekers stemmen op wat zij de beste innovatie op de beursvloer vonden.
De Wunderball heeft een zeer hoge waardering van de bezoekers gekregen op de Anido.  De Wunderball heeft maar liefst een derde plaats bereikt in de categorie ‘Accessoires en verzorgingsproducten’.
 
Dat de Anido dit jaar weer een groot succes was, hebben wij gemerkt aan alle enthousiaste reacties van bezoekers en standhouders. 


Deze site is uitsluitend bestemd voor de Dierenspeciaalzaak

In deze rubriek vind je de nieuwste producten en informatie over de laatste vernieuwingen die wij binnen onze productlijnen hebben ontwikkeld.
De 21ste editie van ANIDO

Zondag 16 en maandag 17 februari zijn wij aanwezig op de Anido beurs in Kortrijk. Ben jij ook op de Anido?
Kom dan even op bezoek bij stand 351.

Wij presenteren onder andere:

Wunderball: De wunderball is onverwoestbaar, houdt de tanden schoon, gemaakt van 100% natuurlijk rubber, duurzaam, drijft en stuitert en is leverbaar in drie verschillende maten en in vier kleuren.

Snibbles: De gezonde snack die in de UK met de hand is gemaakt van bruine rijst, kokosnoot en rogge. Elke snack bevat slechts 1,5 calorie

Hero bowl: Het alternatief voor roestvrijstalen, keramische en andere onbeschermde bakken. Het is de eerste en enige volledig hygiënische hondenbak, voorkomt gegarandeerd voor meer dan 99.9% de groei van MSRA en E. Coli bacterie.

Arctic Comfort Coolmat: Een nieuw ontworpen coolmat met een veel dikkere vulling. Deze mat heeft extra ligcomfort, langere koeling en is bijzonder duurzaam.

Echt een wonderbal, gaat niet kapot, blijft drijven, houdt de tanden schoon en stuitert als een malle. Op de Wunderball krijg je van ons garantie want deze gaat niet kapot. Het is een met de hand gemaakte bal van organisch onschadelijk rubber. Veilig voor honden en kinderen. Deze bal gaat niet kapot omdat de tanden van de hond in de bal verdwijnen en de hond er dan geen stuk van af kan bijten. Hiermee worden de tanden ook schoon gehouden. En gooi je deze bal in het water dan komt deze steeds weer boven drijven.
Binnenkort leverbaar.

Vitamedog Orthopedisch Hondenkussen wasbaar op 95˚
De orthopedische vitamedog kussens zijn al bijzonder gewaardeerd vanwege hun hoogwaardige vulling en ondersteunde functies. Dit model kenmerkt zich doordat de hoes gewassen kan worden op 95 graden. De buitenhoes voelt heel zacht en comfortabel aan en is gemaakt van een hoogwaardig polyester. Om de koudschuim (memory foam) vulling zit een extra waterafstotende hoes die het binnenkussen beschermd!

Barn Yarn Kattenspeeltjes

De hit uit Amerika: de Barn Yarn kattenspeeltjes, ze zijn geliefd bij alle katten!
Een ideaal artikel voor elke consument die katten heeft en bij het afrekenen nog even snel dit speeltje voor een paar euro toevoegt bij de kassa.
Een display gevuld met allerlei verschillende figuurtjes met een sterk organisch kattenkruid. Katten zijn er dol op. Het is een Fairtrade artikel gemaakt van 100% wol. Maak extra omzet met dit impulsartikel in deze toonbankdisplay.
Al deze poppetjes zijn gemaakt door afstammelingen van de inca Indianen gemaakt in Zuid-Amerika. Een sociaal verantwoord product.

Max & Molly

Op de onlangs gehouden Roadshow in Ridderkerk en Zwolle hebben wij onze nieuwe Max & Molly collectie gepresenteerd. De Max & Molly lijnen, riemen en harnassen onderscheiden zich door de neopreen binnenkant die bijzonder comfortabel aanvoelt. En de unieke designs zijn een welkome
aanvulling in elke dierenspeciaalzaak.


Two Tracks 

Het seizoen voor dit product is weer op gang aan het komen.
Met de display van Two Tracks heb je op een halve vierkante meter een groot aanbod laarzen zonder beslag te leggen op de magazijnruimte. Het werkt als volgt: elke beschikbare maat en model is vertegenwoordigt. De klant kan in de zaak dus altijd passen en een model uitzoeken. De klant kan vervolgens een bestelling plaatsen, zodat wij het juiste model in de juiste maat op kunnen sturen naar de winkel.