Top

WoofPouf showsheen groen tegen teken en vlooien.

  • WoofPouf showsheen groen tegen teken en vlooien.


Wat is een WoofPouf•

Altijd al een lekker ruikende en schone hond willen hebben• Dan is onze WoofPouf een ideaal product voor jou. De WoofPouf is een unieke spons met zeep dat zeer geschikt is voor het wassen van jouw hond. Je zult het wel herkennen: je gaat wandelen met je hond en als je terug bent is je hond enorm vies. Je wilt natuurlijk niet dat jouw hond zo door je huis gaat lopen.  De WoofPouf is de helpende hand bij het reinigen van je hond.

Verschillende types WoofPouf

Wij bieden twee verschillende soorten WoofPouf aan. Een groen en een blauw type. Het blauwe type vervangt de shampoo die je voorheen moest kopen. Het shampoo zit al in de pouf, dus je hoeft niet meer apart shampoo aan te schaffen. Als je de WoofPouf in warm water stopt zal er vanzelf shampoo vrijkomen. Na het wassen van de hond met het blauwe type zal je hond heerlijk ruiken. Met een WoofPouf kun je je hond wel 15 keer wassen!

Het groene type heeft dezelfde werking als het blauwe type, maar dit type stoot teken en luizen af. De groene WoofPouf is dus zeer geschikt als je bijvoorbeeld veel met je hond in het bos gaat wandelen. De kans dat jouw hond dan met teken en luizen te maken krijgt is best groot. We willen natuurlijk voorkomen dat jouw hond ziek wordt door een teek of een luis. 

Enkele voordelen van de WoofPouf op een rijtje:
1. Shampoo en washand in een, goedkoper dan het apart aanschaffen van shampoo!
2. Vieze en druipende doeken zijn verleden tijd, gemakkelijker voor jou als baasje.
3. Glibberige flessen in bad zul je niet meer tegenkomen.

Om je een nog beter beeld te geven van de WoofPouf hebben we een korte video toegevoegd. In de video is goed te zien hoe het product gebruikt wordt en wat de voordelen van het product zijn.