Top

Laarzen: geen koude voeten voor uw klant, geen risico voor u!

Wordt u ook moe van van die grote producten die uw omzet per m2 opslokken? Daar houden wij van Van der Basch Trading rekening mee. Om van uw dierenwinkel geen magazijn te maken, hebben wij een speciale actie.

Grote producten als speciale laarzen vragen veel van uw winkeloppervlakte. Het is lastig om hier de echte marge-makers van te maken, dat weten wij allebei toch? Allereerst is dit product nogal groot, bovendien zijn laarzen ook niet uw core-business.

Menig hondenliefhebber de bossen in

Dus bent u misschien ook zo’n dierenverkoper die het dan maar houdt bij het standaardaanbod? Wel jammer, want met het najaar zal menig hondenliefhebber -uw klant dus- ook de bossen ingaan. En voor hen hebben wij een fantastisch product.

Hierbij gaan wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken wat betreft omzet per oppervlakte. Klinkt dat goed voor u?

Wij geloven in de Two Tracks!

Van der Basch Trading verkoopt namelijk ook dit najaar weer de speciale Two Tracks-laarzen. Wij geloven er namelijk heilig in dat dit product uitermate geschikt is voor de liefhebber van lange wandeltochten met de hond.

Geen koude, natte of vermoeide voeten voor uw klant

Immers deze Two Tracks-laarzen zijn van hoogwaardig 100% neopreen-materiaal. Dit garandeert dat de laars voor de herfst- en wintertochten de kou bij de voeten weghoudt en water afstoot.

Bovendien ondersteunt zowel de zool als het voetbed de wandelaar. Hierdoor krijgt uw klant niet meer die bekende vermoeide voeten en zal hij of zij de wandeltocht afmaken. Eindelijk lekker ontspannen van een tocht met de hond, heerlijk toch?

Meer omzet per halve vierkante meter

U denkt wellicht: leuk maar hoe moet ik dat in mijn winkel kwijt? U wilt immers toch ook een goede omzet per m2? Daarom neemt Van der Basch Trading dat risico zelf op zich.

Klinkt het niet goed als wij met minder dan een halve meter uw omzet laten stijgen? U krijgt namelijk van ons gratis een display als u slechts 9 soorten laarzen afneemt. Die bieden wij aan in allerlei maten, kleuren en modellen. De display in uw winkel is alleen om te passen. Wij zijn voorraad-dragend.

Voorzie uw klant in een behoefte zonder risico

De display met pasmodellen representeert het totale aanbod. Een klant die voelt hoe comfortabel de laars is, hoeft alleen maar te vragen of u hem bestelt. Wij bieden dan de optie om deze toplaars bij u af te leveren voor extra voetjes over uw winkelvloer. Maar desgewenst sturen wij het ook bij uw klant thuis. U voorziet de klant in een behoefte, maar hoeft straks geen voorraad te tellen. Klinkt dat goed voor u?

Dan hoeft u alleen maar te bellen Robin of Jolanda van der Basch op: 078 880 4492 voor meer informatie.

Ben u o.a. benieuwd naar het verdienmodel?